ERZURUM / YAKUTİYE - Umudum Ortaokulu

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından ÇEDES(Çevreme Duyarlıyıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi) kapsamında  toplanan gıda ve kırtasiye malzemesi Malatya Battalgazi Şehit Metin Selçuk Ortaokuluna gönderildi.Destek veren tüm personel ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

May

Umudum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gönderilen 150 TL değerindeki hediye çeki öğrencilerimize verildi.Dernek yönetimine ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz.

Nis

Umudum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan yardımcısı Sayın Musa BULUT okulumuzu ziyaret etti, kendisine okul yönetimi olarak teşekkür ederiz.

Nis

Umudum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından okulumuzun tüm öğrencilerine bayram öncesi kıyafet yardımı yapıldı.Dernek yönetime ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğine katıldı.

Nis

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri tarafından okulumuz öğretmenlerine "Bağımlılık ile Mücadele" ile ilgili seminer verildi.

Nis

Mart ayında dereceye giren öğrencilerimize Umudum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gönderilen 150TL hediye çeki verildi.Dernek başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart Erzurum'un Kurtuluşu,İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Çanakkale Zaferi Kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Sağlık Müdürlüğünden gen Diş Hekimleri tarafından bilgilendirme eğitimi verildi.Öğrencilerimize diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.

Öğrencilerimizin karne heyecanı.

Ock

Okulumuz öğrencileri tarafından Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Barınaklarına gezi düzenlendi.

Ock

Aralık ayı deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize hediye çekleri verildi.Umudum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Jandarma Trafik Ekipleri okulumuz öğrencilerine Güvenli Trafik ile ilgili sunum yaptılar.

Ock

Okulumuz öğrenci ve velilerine Yakutiye Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni sayın Muhammet GÜRGEN tarafından Verimli ders çalışma ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

15 Temmuz Duvar Gazetemiz