ERZURUM / YAKUTİYE - Umudum Ortaokulu

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ!

Kas

Kızılay personeli tarafından okulumuz öğrencilerine AFAD ile ilgili sunum yapıldı.

Kas

Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine Trafik Kuralları ile ilgili eğitim verildi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız

Kas

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman GAZİOĞLU Okulumuzu Ziyaret Ederek Okulumuz Bölümlerinde İncelemelerde Bulundular.

Kas

Cumhuriyet Bayramının 100.Yılı coşku ile kutlandı.

Ekm

Okulumuz 8.Sınıf öğrencileri 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında LGS sınavında ortalama 60 Net yaparak ilçe 1.si oldu.Sınava mezun olan tüm öğrencilerimiz katıldı.Tüm öğrencilerimiz nitelikli sınav puanlı okullara yerleşti.Tüm öğrencilerimizi tebrik eder,katkısı olan öğretmenlerimizi,velilerimizi ve Umudum Sasyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Yönetimini canı gönülden kutlarım.

Ergün DUMAN

Okul Müdürü

Eyl

İlköğretim Haftası Okulumuzda Coşku İle Kutlandı.

Eyl

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri,Erzurum Valiliği ve Yakutiye Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği program kapsamında Erzurum'un tarihi yerlerini gezdi.Gezi programı sonunda Müceldili konağında geziye katılanlara yemek verildi.Öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı.Erzurum Valiliğine ve Yakutiye Belediye Başkanımız Sayın Mahmut UÇAR' a sonsuz teşekkür ederiz.

Eyl

Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle okulumuz boyatıldı.Bakanlığımız tarafından gönderilen kitaplar öğrencilerimize dağıtıldı.

Haz

Okulumuz 7.Sınıf öğrencilerinden başarılı olanlara ERBAP kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödül verildi.Emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar,öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Dönem sonu öğrencilerin bir yıl boyunca yorgunluklarını atmaları ve gelecek döneme daha istekli ve arzulu başlayabilmeleri için okul öğretmen ve öğrencileriyle piknik yapıldı.Desteklerinden dolayı Umudum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine sonsuz teşekkür ederiz.

May

Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Sayın Pelin Yıldırım ve  Sayın Sadrettin Gölcügezli  okulumuz öğrencilerine "Doğadan Sofraya"konulu sunumlarını yaptılar.

May

Okulumuz 8/A Sınıfı öğrencileri LGS öncesi Kariyer Planlaması Kapsamında İbrahim Hakkı fen lisesi,Nevzat Karabağ Anadolu lisesi, Proje İmam Hatip Anadolu lisesine gezi düzenlendi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Coşku İle Kutlandı.