ERZURUM / YAKUTİYE - Umudum Ortaokulu

Nis

Umudum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği tarafından gönderilen 800 TL  Deneme Sınavlarında üstün başarı gösteren 8/A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerine tören ile takdim edildi.Dernek yönetimine ve bağışta bulunan dernek üyelerine sonsuz teşekkürler.

Nis

Okulumuz öğrencileri tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Nis

Okulumuz Öğrencilerinden Tarih Yazan Çocuklar Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrenciler madalya ile ödüllendirildi.

Nis

Mart ,Nisan, Mayıs ayında yapılacak deneme sınavı ücretleri Yakutiye Belediye başkanımız sayın Mahmut UÇAR tarafından karşılanacaktır.Okul idaresi olarak sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109.Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 Mart Erzurum 'un Kurtuluşu ve İstiklal Marşımızın kabulü okulumuz öğrencileri tarafından coşkuyla kutlandı.İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş sağlığı tarafından okulumuz öğrencilerine seminer yapıldı.Öğrencilerimize diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Ebu İshak Vakfı tarafından sosyal etkinlik faaliyetleri yaptırıldı,öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.

Şbt

Yakutiye Belediyesi tarafından okulumuzun bahçesindeki kar temizlenerek ,okulumuz  eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Ock

2023 -2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Yarı yıl dönemini başarılı bir şekilde tamamladık.Başarılı öğrencilerimiz ödüllendirildi.Umudum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gönderilen 200TL Ortaokul öğrencilerimizden başarı gösteren öğrencilerimize takdim edildi.

Ock

Bakanlığımız tarafından planlanan faaliyet kapsamında okulumuz öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı.

Ock

Enerji Tasarrufu ilgili görseller ve video sunumları

Ara

Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi'nin eşi Sayın Azime Çiftçi Hanımefendi; Ak Parti Erzurum Milletvekili Sayın Selami Altınok'un eşi Sayın Gülhan Altınok, Yakutiye Kaymakamı Sayın Tuncay Kaldırım'ın eşi Sayın Ayşenur Kaldırım ve Erzurum Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Sayın Atike Buliç ile beraberindeki heyetle birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Atatürk üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümü Lisans öğrencileri tarafından "Sosyal Sorumluluk"kapsamında öğrencilerimize LGS ye hazırlık kitaplar ve son 6 yılda LGS de çıkan sorular kitapçık halinde hediye edildi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ!